top of page
sand.jpg

Justine & Charlotte

Vestenvinden

DSC_0651 Credits kristoffer bak.jpg
Jeg Har En VenJustine & Charlotte
00:00 / 03:10
Det Lider Mod KvældenJustine & Charlotte
00:00 / 03:37
Justine Boesen og Charlotte Ljungstrøm mødte hinanden ved den jyske vestkyst, hvor de i løbet af deres folkemusikstudier dannede deres duomakkerskab. Med deres koncert ´Vestenvinden´ præsenterer duoen en koncertoplevelse, som bevæger sig ind og ud af naturens kræfter og dens tilhørende nordiske tone og lyrik. 
DSC_0044-2. Credits kristoffer bak.jpg
KONCERTEN 
Den musikalske samtale er i højsædet når Justine & Charlotte giver en nærværende liveoplevelse. På akkordeon, klaver og med deres to stemmer synger og spiller de nyskreven musik inspireret af den danske og nordiske folkemusiktradition. Duoen mødtes ved den jyske vestkyst, og med ´Vestenvinden´ præsentere duoen en koncertoplevelse, som er inspireret deraf.Med deres musik bevæger de sig ind og ud af naturens kræfter og dens tilhørende nordiske tone og lyrik. Båret af den unikke kombination af akkordeon og klaver tager Justine Boesens og Charlotte Ljungstrøms stemmer og instrumenter os med på en musikalsk rejse fra Finlands kolde Lapland og helt ned til Fanøs levende musiktradition i Syddanmark.

På rejsen kan publikum høre musikalske fortolkninger af danske digte, gamle traditionelle viser fra Danmark, fortolkninger af nye salmer samt nyskrevne originale melodier og sange af duoen selv. Justine & Charlotte svøber det hele i deres egne nye melodier og musikalske fortolkninger, og med ´Vestenvinden´ vil de i det folkemusikalske tonesprog betræde nye veje i et ukendt landskab. 
NovemberregnJustine & Charlotte
00:00 / 03:19

LIVE VIDEO

HVEM ER VI?

DSC_0783 Credits kristoffer bak_edited.j
DSC_0834 Credits kristoffer bak.jpg
bottom of page